Skip to content

Over JB

Welkom bij JB | Styling & Interieur

Mijn naam is Janina Bueno

Mijn passie voor interieur is eigenlijk als kind al vrij vroeg ontstaan. Ik mocht van mijn ouders de meubels in mijn slaapkamer met grote regelmaat omgooien en ik vond het heerlijk om mijn slaapkamer gezellig te maken met kussentjes en spulletjes en tekende eindeloos mijn droomwoning. 

Ik heb jaren in een meubelzaak gewerkt en heb als interieur adviseur behoorlijk wat verschillende stijlen voorbij zien komen. Naast de diverse product informatie trainingen die ik intern mocht volgen raakte ik steeds enthousiaster over het vak en besloot de opleiding binnenhuis-architectuur en de opleiding interieur-ontwerpen & styling te volgen. In die periode werd ik in privé sfeer vaak gevraagd om advies te geven en dat vond ik zo leuk om te doen dat ik van mijn passie mijn werk heb gemaakt.

Ik weet als geen ander, dat de juiste balans in het interieur van woon- en werkomgeving een enorme stempel drukt op het gevoel van geluk. Het moet immers voelen als thuiskomen en iets zijn om naar uit te kijken. Door mijn ruime kennis van materialen en ervaring in ruimtelijk inzicht ben ik zeer goed in staat om de wens van u als klant aan te vullen met frisse ideeën. Het ultieme doel is altijd om de ruimte te versterken zonder dat uw wensen verloren gaan.

OverOns