Skip to content

Reviews

Tijdens de verbouwing van ons huis hebben wij Janina ingeschakeld voor een aantal zaken. Zo heeft zij ons in contact gebracht met een goede aannemer om de verbouwing van onze zolder uit te voeren. Daarnaast heeft Janina een goed ontwerp gemaakt voor onze tweede (compacte) badkamer waar een douche, toilet, wastafel, wasmachine en wasdroger in moesten passen. Doordat zij een voorselectie had gedaan bij de badkamer leverancier (inclusief offertes) konden wij snel beslissen en hoefden wij niet teveel over details na te denken. Voor de restyling van onze woonkamer heeft Janina een interieuradvies gemaakt. Zij wist onze interieur smaken goed samen te brengen en bracht ons op ideeën waar we zelf niet aan gedacht hadden. We zijn erg tevreden met het eindresultaat. Wat wij fijn vonden aan de samenwerking met Janina is dat zij voor ieder budget een advies kan maken en in ons geval hierdoor een mix van duurdere en goedkopere materialen heeft gemaakt.
Janina heeft ons enorm geholpen met de verkoop van ons huis. Mede door haar ervaring en creativiteit heeft ze samen met een collega ons huis zo aangepast dat ons huis binnen één week is verkocht. Janina heeft ons al eerder geholpen met het ontwerpen van kasten en ideeën voor de inrichting. Janina is open, meedenkend, creatief en heeft liefde voor haar vak en bruist van de energie. Wij zijn Janina dankbaar voor haar positieve kijk en het meedenken over oplossingen. Een onderneemster met lef, visie en passie!
“ We hebben Janina ervaren als een enthousiaste en flexibele interieur styliste die actief meedenkt en gelijk met tips en ideeën komt. Uiteindelijk heeft ze aan ons met name mondeling advies gegeven en zijn we heel blij met vooral haar praktische meedenken en advies daarin.”
Janina is een fijne hulp bij verbouwingen, ze kiest producten uit in overleg met de opdrachtgever en zorgt voor toezicht op het werk dat gedaan wordt. Je kunt echt alles aan haar overlaten. Je hoeft er zelf dan niet meer achteraan.